IMAGINI ȘOCANTE! CARNAGIU ÎN CONSTANȚA! Patru tineri MORȚI într-un accident rutier violent. GALERIE FOTO

7906
7

Articole de la același autor

UPDATE 11.00 - Polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul Nissan-ului, Constantin Manea, de 30 de ani avea, într-adevăr, permis de Italia. Oamenii legii spun că acesta a mai fost implicat în câteva accidente rutiere, produse tot pe raza județului Constanța. 
Șoferul locuia în Italia și venise acasă, în Darabani, județul Constanța pentru a petrece sărbătorile alături de familie. Acesta i-a luat pe ceilalți patru tineri la o discotecă din Comana. La întoarcere, însă, conducătorul auto a apăsat prea tare pe pedala de accelerație. Impactul a fost atât de puternic încât patru dintre cei cinci pasageri au murit pe loc. 


UPDATE 04,05 -   În accident a fost implicat un autoturism marca Nissan Primera, cu numere de Bulgaria. Șoferul, un tânăr de 20 de ani, nu figurează în baza de date a poliției ca având permis auto. Prietenii acestuia spun că ar deține totuși permis de conducere de Italia, aspect ce urmează să fie verificat de oamenii legii. 


Pasagerul din dreapta, 22 de ani, transportat de urgență la spital, este conștient, dar spune că nu își amintește nimic din ce s-a întâmplat. În urma probelor preluate, s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0,13 mg/l - alcool pur în aerul expirat. 


De precizat că în urma impactului acul vitezometrului s-a oprit la 220km/h.


UPDATE 03,15 -   Incendiul s-a dovedit a fi alarmă falsă, dar pompierii au fost alertați preventiv, având în vedere că mașina s-a izbit de un magazin care vindea și butelii, riscul de explozie fiind foarte ridicat.


UPDATE 02.30  -  Potrivit ultimelor informații, în accident au murit patru persoane cu vârste de până în 22 de ani, respectiv șoferul și cei aflați pe bancheta din spate a mașinii, iar un alt tânăr, pasagerul din dreapta, a fost transportat în stare critică la spital. 


UPDATE 01,30 - Poliția rutieră din Mangalia și echipaje ale pompierilor se află în prezent la fața locului și urmează să stabilească împrejurările în care a izbucnit incendiul.


Un accident rutier grav a avut loc, cu puțin timp în urmă, în localitatea constănțeană Chirnogeni. Din primele informații se pare că cinci persoane și-ar fi găsit sfârșitul într-un mod tragic.  Șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un magazin, după care mașina s-a răsturnat. În urma impactului, atât autovehiculul cât și magazinul au luat foc.


Vom reveni cu amănunte.
VIDEO. Romania TV

Comentează știrea

bg
27 aprilie 2014
220 ?

Dumnezeu sa-i ierte ! Poate cu ocazia asta terminam odata pentru totdeauna cu sicriele astea cu numere de bulgaria, si, mai important, pote va bagati odata mintile-n cap. Daca le aveti, bineinteles. V I T E Z A U C I D E !

cornel
27 aprilie 2014
idi-oti

Trebuie sa fii idiot ca in sat la Chirnogeni sa circuli cu 220/ora, pe curbele de acolo. Prostia si teribilismul se platesc

xolo
27 aprilie 2014
acul... de cusut

"De precizat că în urma impactului acul vitezometrului s-a oprit la 220km/h" de precizat ca acul votezometrului NU are nici o legatura cu viteaza din timpul impactului. Sa va intre bine in CAPul ala sec!!!! Kilometrajul... nu nu NU nu nu indica viteza impactului.. e chiar asa greu de inteles?

Un mare minus
27 aprilie 2014
Pentru articol

Nu mai aratati poze cu oameni morti sau raniti in astfel de accidente. Ganditi-va ca poate rudele sau prietenii vor vedea aceste poze si impactul emotional este foarte puternic. Imagini cu masina si cu locul accidentului ar trebui sa fie suficiente. Nu mai incercati sa atrageti atentia cu imagini socante, mai ales ca accesul la aceste stiri este deschis si minorilor. Fiti mai profesionisti, nu va comportati ca niste ziarisit de revista de scandal.

COSTY
27 aprilie 2014
CONDOL

CONDOLEANTE FAMILIILOR, CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189

edi
27 aprilie 2014
acul

Acul nu arata intotdeauna viteza impactului vrei sa spui. Si sa nu-mi zici ca asta avea 40 la ora. Oricum daca ai depasit suta in localitate esti deja un pericol public bun de bagat la puscarie dupa parerea mea. Si idiotul asta avea sigur peste suta. Cel mai tragic e ca i-a luat si pe altii dupa el.

lectie de viata
29 aprilie 2014
masinile

nu cred ca acest accident,va schimba ceva din mentalitatea cretina a generatiei de ,,aur,,ei sunt tari pe strada,in parc,peste tot.isi aleg singuri soarta.pacat de ei ca sunt tineri,pacat de familiile lor,dar ei au ales sa moara.e acelasi lucru daca s-ar fi aruncat de pe bloc

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Hoții din Constanța poftesc la cașvacal
Pagina a fost generata in 1.2199 secunde