IMAGINI ȘOCANTE! "Tati e la Doamne-Doamne!" Cum s-a întâmplat TRAGEDIA DE PE PODUL IPMC

7435
16

Articole de la același autor

"Un accident stupid" - acestea sunt cuvintele pe care le repetă întruna familia și prietenii tânărului mort în accidentul rutier petrecut, duminică seara, pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe podul rutier IPMC. În urma bărbatului de 30 de ani a rămas un copil de șase anișori, care nu înțelege ce i s-a întâmplat tatălui său. 




Tragedie rutieră, duminică seară, la Constanța. Un bărbat a murit pe podul IPMC, sfâșiat de o bucată de fier din balustrada podului. Pavel Cojocaru, de 30 de ani, din Constanța, conducea un BMW pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe podul rutier IPMC, dinspre strada Cumpenei către strada Nicolae Filimon. La un moment dat, într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive, bărbatul a pierdut controlul direcției și a pătruns pe sensul opus, unde s-a izbit violent de balustrada de protecție a podului, care s-a desprins, a pătruns pe ușa din stânga a mașinii și a ieșit prin lunetă. Bărbatul de 30 de ani a fost secționat de parapetul metalic și a decedat pe loc. Alți doi prieteni ai bărbatului, pasageri în autotu-rism, au scăpat fără nicio zgârietură. 

"Băiat bun, muncitor, dar o luase pe căi greșite"

Povestea lui Pavel Cojocaru nu este una ușoară deloc. Părinții s-au despărțit când era mic și a fost crescut de bunici la țară, iar pe la 17 ani a venit la Constanța pentru a locui împreună cu tatăl său. Deși nu avea studii superioare, tânărul a învățat câte puțin din toate și lucra în construcții, uneori cu ziua, alteori ceva stabil. La ceva timp însă, problemele au început să apară. Pavel a cunoscut, spun vecinii, diverse persoane, care l-ar fi transformat din băiatul în care a fost într-o persoană care își pierde timpul bând și consumând droguri. Mai mult, tânărul a fost încarcerat, în 2005, pentru tâlhărie. Vecinii spun însă că tânărul nu ar fi comis tâlhăria, ci prietenii acestuia, dar pentru că erau în același anturaj și a fost găsit la locul faptei, a ispășit aceeași pedeapsă ca și ei.

"Era un băiat bun când a venit. Era cuminte, muncitor. L-a stricat anturajul. S-au apucat de băutură, de droguri, nu venea pe acasă decât rar, a fost și la închisoare, s-a pierdut…", povestește o vecină.

Durere de nedescris

Durere și zeci de întrebări fără răspuns - așa se poate descrie starea familiei lui Pavel Cojocaru. Bărbatul nu era căsătorit

legal, dar locuia cu o femeie de mulți ani și aveau împreună și un băiețel de șase ani. Trupul neînsuflețit al tânărului a fost adus acasă, unde locuia, ieri, de la Morga Cimitirului Central.

"Așa a fost să fie. Câta durere a lăsat. Ieri m-am întâlnit cu el, m-a dus până undeva pe strada Soveja și apoi a plecat cu prietenii lui. Câteva ore mai târziu am aflat despre tragedie. Nu pot să cred că nu mai este. Acum câțiva ani mi-am înmormântat fiul, acum ginerele. Parcă e un blestem. Și polițiștii au spus că n-au mai văzut un asemenea accident niciodată. Copilului ce să-i spunem… Nu i-am spus absolut nimic până când nu l-am adus acasă. Apoi a văzut și i-am explicat că tati e la Doamne Doamne", povestește îndurerat Dumitru Clipa, socrul lui Pavel.

Nici prietenii nu înțeleg cum s-a putut produce tragedia, având în vedere faptul că, spun ei, Pavel nu ar fi consumat băuturi alcoolice și nici nu ar fi avut viteză. Pavel Cojocaru va fi înmormântat mâine, de la orele 12, la Cimitirul Municipal Constanța.



Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
NO name
11 iunie 2013
Minciuni 90 la suta

Esti nesumtita!!! Te'a lasat familia cu buna credinta si tu ii intinezi memoria!!! Pentru cei care l'au cunoscut stiu foarte bine ca el era anti drogurilor!!!Si mai fa niste verificari inainte de a scrie un reportaj de 2 bani!!! Dumnezeu sa'L odihneasca !!!

MIRELA
11 iunie 2013
PAVEL

SA-TI FIE RUSINE DOAMNA REPORTER!PAUL ERA IMPOTRIVA DROGURILOR!

dhhghn
11 iunie 2013
??

fratilor va intrebati cumva daca mai venea vreo masina din sens opus ce se intampla ? Pacat ca a murit dar bine ca nu a mai luat si pe altii dupa el ... E nasol ca in viata mai si platim pentru greselile facute si nu mai putem da timpul inapoi ......

casper
11 iunie 2013
adi

da nu v-a puneti intrebarea ca bucata aia de balustrada nu trebuia sa se rupa, ea trebuia sa amortizeze socul nu sa se desprinda de acolo, asta e rolul ei sa amortizeze socul si sa nu te lase sa iesi in decor nu sa iti intre prina masina

UN SOFER
11 iunie 2013
PROTECTIA CARE UCIDE

NU STIU CINE ESTE ACEASTA VICTIMA SI NU MA INTERESEAZA IN MOD DEOSEBIT ISTORIA LUI.MII DE OAMENI MOR IN ACCIDENTE RUTIERE SI FIECARE ARE O ISTORIE PROPRIE. CE ESTE SOCANT ESTE CALITATEA INFECTA A CEEA CE TREBUIE PRIN DEFINITIE SA PROTEJEZE. CUM ESTE POSIBIL CA O BARA DE OTEL, BARA DE PROTECTIE, SA SE RUPA CA UN GARD DE NUIELE? SFATUIESC FAMILIA SA FACA O EXPERTIZA SI SA URMAREASCA PENAL CONSTRUCTORUL.INDIFERENT DACA CONDUCATORUL AVEA VITEZA EXCESIVA. CU UN BUN AVOCAT AVETI SANSE MARI DE CASTIG DE CAUZA.

Alex
11 iunie 2013
Calitatea gardului

Pe nimeni nu intereseaza istoria personala acestui biet om. Sugerez sa modificati articolul. Cert este ca acel gard de "protectie" vechi si ruginit ar fi instalat pe post de protectie in schimb a devenit o adevarata sulita mortala. Desigur familia trebuie sa dea in judecata cine are obligatia sa faca maintenanta la strada si va castiga. Apoi alte aspecte legate de accident, gen alcolemia sau dinamica o va stabili politia.

Cunoscator
11 iunie 2013
Era beat.

S-a demonstrat ca soferul era beat asa ca numai invinuiti nici reportera nici constructori. Cei care cunosc masina si persoana decedata cunosc faptul ca circula ca un nebun. Pacat de copil si de familie care sufera din cauza unui om inconstient. Condoleante familiei.

hmm
11 iunie 2013
inconstient

Asa e. Ti-ai luat bemveu si te dai mare. Ia-o de aici!

NO name
11 iunie 2013
PUTIN RESPECT

Respectati durerea familiei si nu mai comentati fara sa il cunoasteti !!!! DACA L"ATI FI CUNOSCUT NU MAI VORBEATI ! Dovezile ca era baut unde sunt??? Eu pot sa demonstrez k nu era baut! Fraier esti tu k bmw avea de mult !

NO name
11 iunie 2013
Necunascatorilor

Tu cunascatorule daca il stiai erai langa el acum sa aprinzi o lumanare ! Daca erai cunoscator dadeai nume ! Reportera sa va zica cum si'a facut intrarea ca sa va dea voua subiect de comentarii rautacioase !

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6507 secunde