IMAGINI ȘOCANTE! TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANȚA. TREI MORȚI ȘI MAI MULȚI RĂNIȚI GRAV, după un IMPACT FATAL între un AUTOBUZ și un AUTOTURISM

7549

Articole de la același autor

UPDATE / Trei victime au fost declarate moarte, iar una este în comă. Vorbim despre pasagerii din autoturismul SAAB. De asemenea, șapte persoane din autocar sunt rănite.


UPDATE / Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (14:00), circulația rutieră este oprită pe DN22C, din cauza unui accident rutier produs în localitatea Medgidia, județul Constanța, în care au fost implicate un autoturism și un autobuz. În urma evenimentului au rezultat patru persoane încarcerate, pasageri ai autoturismului și mai multe persoane rănite ușor, pasageri ai autobuzului. În acest moment circulația este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetării locului faptei și acordării de îngrijiri medicale necesare victimelor.


UPDATE /  Conform primei evaluări sunt 13 victime. Trei dintre acestea sunt în comă. Planul roșu de intervenție a fost activat! Două elicoptere SMURD, de la Galați și Constanța, au ajuns la locul cu pricina. De asemenea, 10 ambulanțe sunt la fața locului. 


Ce spune Poliția Constanța


La data de 28.09.2017, în jurul orelor 14.00, pe DN 22C, între localitățile Medgidia și Cuza Vodă, a avut loc un accident rutier între un autoturism și un autobuz. Polițiștii rutieri se află la fața locului pentru asigurarea măsurilor de afluire-defluire în zonă și pentru salvarea de vieți omenești, alături de ceilalți reprezentanți ai instituțiilor publice.

După finalizarea cercetărilor la fața locului, vor fi luate măsurile legale ce se impun.


Ce spune ISU Dobrogea


"Patru persoane au fost încarcerate în autoturism. În autocar se aflau 9 persoane ( 8 călători plus șoferul). Din cele 4 persoane încarcerate, 3 sunt decedate și una in comă, preluată de elicopterul SMURD. Trei victime au fost transportate cu ambulanțele la Spitalul din MedgidiaLa fata locului au fost direcționate trei ambulanțe SMURS, 11 ambulanțe SAJ, echipajele ISU de la Descarcerarea, elicopterul SMURD, autospeciala transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare". 


xxx


Un accident rutier s-a petrecut între Medgidia și Cuza Vodă. Trei persoane sunt încarcerate, după ce un autobuz de călători ar fi intrat în coliziune cu o mașină.




Din primele informații, un om ar fi murit. Din spusele martorilor, în autobuz erau circa 15 călători, iar în autoturism trei persoane, acum în stare gravă. 




Spre locul accidentului au plecat 6 ambulanțe, un echipaj SMURD, și elicopterul SMURD.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0555 secunde