Concurs "Îmi trebuie cuțit ca să mă apăr de dușmani"

1029

Articole de la același autor

În dimineața zilei de ieri, jandarmii care patrulau în zona restaurantului Colonadelor, de pe strada Mihai Viteazu, au observat doi bărbați care aveau asupra lor două cutii și câte o doză de bere, din care "se ospătau" cu sete. 


La vederea militarilor, tinerii au făcut la stânga-mprejur, au fugit și au abandonat cutiile. Jandar-mii au executat somațiile prin voce și au trecut la urmărirea celor doi, care au fost prinși după aproximativ 25 de metri. La controlul corporal sumar asupra lui Arnăuț M., de 19 ani, jandarmii au găsit, ascuns în mâneca dreaptă, un cuțit cu mâner din lemn, cu lama de 15 centimetri. Întrebat despre proveniența cuțitului, tânărul le-a spus polițiștilor că "îl poartă asupra lui pentru a se apăra de dușmani".

În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că berea fusese furată din incinta localului respectiv, unde cei doi se ospătaseră mai devreme.

Celor doi, Arnăut M., de 19 ani și B. M., de 15 ani, din Constanța, le-au fost întocmite dosare penale pentru furt calificat și port fără drept al armei albe în locuri publice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Drujbă sustrasă din saivan
Pagina a fost generata in 1.2347 secunde