Impact devastator la o viteză teribilă. Trei adulţi şi doi copii au murit

394
Impact devastator la o viteză teribilă. Trei adulţi şi doi copii au murit - impact-1661532221.webp

Articole de la același autor

Au apărut imagini şocante de la accidentul cumplit de lângă Bucureşti, în care au murit cinci oameni, relatează Antena3.ro


O familie, părinţii şi cei doi copii, au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un alt autoturism. Şoferul acesteia a murit şi el în această dimineaţă. Totul, din cauza neatenţiei şi a vitezei.

Cei doi tineri, Vali şi Diana, se îndreptau către Capitală. Voiau să le facă o bucurie celor două fetiţe ale lor şi să le ducă la un fast-food. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul circula însă cu o viteză ameţitoare. Peste 150 de km pe oră, după anumite estimări, neoficiale însă.


Celălalt şofer a vrut să vireze la stângă însă, nu a avut timp. Maşina familiei a fost proiectată într-un stâlp, apoi s-a rostogolit câteva sute de metri pe un câmp din apropiere. Tatăl fetiţelor, un bărbat de 44 de ani, a fost aruncat din maşină, la fel şi fetiţa sa cea mare, de 11 ani.

Soţia şi cealaltă copilă de doar 6 ani au rămas prinse sub tonele de fiare.

Celălalt şofer a fost transportat la un spital din Capitală însă, din păcate, bărbatul a murit în această dimineaţă. La faţa locului au venit zeci de oameni pentru a aprinde lumânări


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4531 secunde