Împușcat în picioare de un necunoscut

394
Un bărbat a fost împușcat de o persoană necunoscută pe o stradă din Constanța însă, după cum spun oamenii legii, viața lui nu a fost pusă în pericol.
În noaptea de 28 spre 29 august, polițiștii Secției 5 au fost sesizați de Anca Luchian, de 24 de ani, cazată la hotelul "Darius", din zona Poarta 6, că la recepție a venit un bărbat care spune că a fost împușcat.
Oamenii legii s-au dus la fața locului, unde l-au găsit pe Tiberiu Ivanov, de 53 de ani, din Constanța, persoană fără adăpost aflată în stare avansată de ebrietate, care avea diverse răni sângerânde la picioare.
El a spus că a fost agresat de un bărbat necunoscut, care ulterior l-a împușcat, dar nu dorește să depună plângere pentru agresiunea suferită.
Bărbatul a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijiri medicale.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit că Ivanov doarme într-un adăpost improvizat între două garaje, în apropierea unui bloc, loc în care au fost găsite trei tuburi cartuș, precum și două proiectile din cauciuc.
Anchetatorii efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete producerii agresiunii, deoarece partea vătămată a afirmat că agresiunea s-a produs în alt loc, decât cel în care au fost găsite tuburile cartuș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6031 secunde