Împușcături la vot! Un tânăr a fost rănit de un polițist care păzea o secție de votare

153
Împușcături la vot! Un tânăr a fost rănit de un polițist care păzea o secție de votare - politistatacatlaosectiedevotdinp-1574584144.jpg

Articole recomandate

Un bărbat de 30 de ani a fost împușcat de un polițist care păzea o secție de votare din Prahova.


UPDATE: Bărbatul din localitatea prahoveană Drăgăneasa, împușcat în picior în curtea unei secții de votare, sâmbătă seara, de un polițist, după ce l-a atacat, este urmărit penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, în prezent fiind internat sub pază la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog.

Ea a precizat că a început urmărirea penală și pentru un al doilea suspect, care este reținut.


Mai multe persoane aflate în stare de ebrietate au intrat, sâmbătă seara, în curtea grădiniței din Drăgăneasa, unde se află secția de votare, și au manifestat acte de violență împotriva polițistului aflat în serviciu de pază.

"A fost nevoie de folosirea armamentului, iar unul dintre agresori, care se manifesta cel mai violent, a fost rănit și se află la spital. În prezent se află în afara oricărui pericol. În sprijinul polițistului a intervenit o grupă din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Prahova, care a rămas în dispozitiv și pe parcursul nopții. Toți agresorii au fost identificați, iar cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina", a afirmat, duminică, Monica Dajbog.

Aceasta a adăugat că, în cursul zilei, cercetările se vor extinde și pentru ultraj și atac asupra secției de vot.


Întâmplarea nefericită a avut loc în secția 523 din Drăgăneasca, amenajată într-o grădiniță, scrie stirileprotv.ro. Beat, bărbatul de 30 de ani a aruncat în agentul de poliție cu o sticlă de băutură, după care chiar l-a atacat fizic pe agent în curtea grădiniței.


Polițistul a scos pistolul și, după mai multe focuri de avertisment, l-a împușcat în picior pe agresor. Agresorul împușcat a primit îngrijiri medicale, iar acum în afară oricărui pericol.

Individul ar fi fost însoțit de alți 4 bărbați, beți și ei, însă aceștia nu au fost identificați, întrucât au fugit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.919 secunde