În acest week-end, bețivii le-au dat mari dureri de cap polițiștilor de la Rutieră

244
În acest week-end, bețivii le-au dat mari dureri de cap polițiștilor de la Rutieră - politiamasinadepolitie15-1351505337.jpg
Polițiștii de la Rutieră au depistat, în acest week-end, mai mulți șoferi care conduceau propriile autoturisme deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice sau aveau dreptul de a conduce suspendat.

Printre aceștia se află Aduard P.M., de 21 de ani, din Năvodari, care, testat fiind cu aparatul Drager, s-a constatat că avea 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt tânăr, tot de 21 de ani, Bogdan I.P., avea 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Nicolae L., de 48 de ani, a fost depistat conducând o autoutilitară înmatriculată în Spania având 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Denis I., de 24 de ani, din Valu lui Traian, a fost prins de polițiștii Secției 1 Rurală conducând un autoturism deși nu avea permis și se afla și sub influența băuturilor alcoolice (0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat). Un alt șofer care băuse peste măsură și s-a urcat la volanul mașinii a fost depistat de polițiștii de la Secția 6 Rurală. Nicolae C.R., de 40 de ani, în urma testării cu aparatul Drager, s-a constatat că avea 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe de altă parte, Valentin B., de 26 de ani, din Valu lui Traian, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând un autoturism deși avea acest drept suspendat, iar autoturismul era neînmatriculat.

Mihai L., de 25 de ani, din Constanța, și Sercin C., de 25 de ani, din Valu lui Traian, au fost și ei depistați de oamenii legii conducând autoturisme deși aveau acest drept suspendat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 26 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : Infractor fugar prins de polițiști
Pagina a fost generata in 3.0014 secunde