În atenția constănțenilor care fac vizite lungi în Turcia

580
1
În atenția constănțenilor  care fac vizite lungi în Turcia - inatentiaconstanteniviziteturcia-1389634344.jpg

Articole recomandate

Constănțenii care au rude sau prieteni în Turcia, și care petrec acolo luni bune pe an, trebuie să fie foarte atenți la următoarea plecare. Începând cu 10 aprilie 2014, pasagerii nu vor mai putea obține viza la sosirea în Turcia, în schimb, va fi disponibilă o viză on-line (e-visa) care va trebui procu-rată înainte de plecarea în călă-torie, a anunțat ANAT. Această viză on-line este solicitată cetățenilor din România (dar și din Bulgaria, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Li-tuania, Malta, Polonia, Slovacia, Slovenia, Suedia) în cazul în care șede-rea lor în Turcia depășește trei luni.

Pe de altă parte, cetățenilor români posesori ai unui pașaport obișnuit, care efectuează călătorii în Turcia de până la 90 de zile, nu li se solicită niciun fel de viză.

E-viza poate fi obținută on-line, de pe www.evisa.gov.tr.

Comentează știrea

replica christian louboutin heels
28 februarie 2014
replica christian louboutin heels

christian louboutin rollerball loafers ebay Stiri Eveniment : În atenția constănțenilor care fac vizite lungi în Turcia | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online replica christian louboutin heels http://afrikalink.net/images/christian-louboutin-cinderella-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Decembrie 2013
Stire din Actual : Cutremur de 5,8 grade
Pagina a fost generata in 0.9783 secunde