ÎN PREMIERĂ! Nava Greenpeace a acostat în Portul Constanța

430
ÎN PREMIERĂ! Nava Greenpeace a acostat în Portul Constanța - untitled-1559124163.jpg
Nava Greenpeace a acostat în Portul Constanța. Velierul se va afla, până pe 2 iunie, în dana de pasageri a portului. 


Constănțenii vor avea ocazia să afle istoria velierului, să fac un tur al navei și să stea de vorbă cu reprezentanții Greenpeace. Rainbow Warrior va putea fi vizitat pe timpul escalei de cinci zile în Portul Constanța.

Nava are acces liber pentru public miercuri, 29 mai, între orele 17.00 și 20.15, joi, 30 mai, între orele 9.00 și 12.30, vineri, 31 mai, între orele 17.00 și 20.15, sâmbătă, 1 iunie, între orele 9.00 și 13.00 și între orele 16 și 20.15, precum și duminică, 2 iunie, între orele 9.00 și 12.00.

Pentru intervalele orare în care nava se poate vizita de către publicul larg, un autobuz RATC va face traseul Poarta 1 - interiorul portului - Cuibul reginei, cu o frecvență de 15 minute. Călătoria este gratuită.

De asemenea, reprezentanții Greenpeace și echipajul navei vor participa la diferite activități cu reprezentanți ai comunității din Constanța. Joi va avea loc un eveniment pentru prosumatori, adică micii producători și consumatorii de energie din surse regenerabile, iar seara va fi concert Mitici și Toulouse Lautrec. Iar vineri, este programat un workshop pentru tineri, referitor la legătura dintre modul în care producem energie și schimbările climatice.

Nava fanion a Greenpeace vine în România cu un mesaj extrem de puternic: stop cărbune, folosiți energie curată! Velierul călătorește pe oceanele și mările Terrei pentru proiecte științifice sau pentru a protesta împotriva marilor poluatori. Este o platformă de conectare a celor care cred că pot și vor să ajute planeta. Rainbow Warrior este și una dintre cele mai "verzi" nave din lume: folosește preponderent velele pentru deplasare, nu deversează deșeuri în mare, iar materialele folosite pentru construirea sau au fost alese doar din surse ce respectă normele etice ale Greenpeace.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8511 secunde