Traian Igaș:

"În trei luni, va fi implementat conceptul de poliție rurală"

418
Ministrul Administrației și Internelor, Traian Igaș, a declarat, sâmbătă, că în aproximativ trei luni se va implementa conceptul de "poliție rurală", una din modalitățile de modernizare a activității polițienești.
"Astăzi am dezbătut o problemă de interes local, anume reorganizarea poliției rurale. Este doar un concept, pentru că nu am luat încă o decizie, dar prinde deja contur și cred că, cu mici ajustări, el poate fi implementat într-o perioadă relativ scurtă, de aproape trei luni", a precizat ministrul Administrației și Internelor.
Igaș a adăugat că MAI a fost preluat într-un moment greu în care urma și urmează o restructurare, dar pe care șefii structurilor din minister sunt hotărâți să o ducă la bun sfârșit și să o continue.
"Trebuie să mergem mai departe, nu ne vom opri doar la restructurare, trebuie să gândim o reorganizare eficientă, o modernizare a tuturor instituțiilor din subordinea Ministerului Administrației și Internelor", a spus ministrul.
Șeful IGPR, Liviu Popa, a prezentat conceptul de poliție rurală pentru fiecare județ în parte, simulările care s-au făcut în fiecare județ și zonă din județ, unde sunt evenimente deosebite și o activitate mai intensă din punct de vedere operațional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5057 secunde