Încă un deces după atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Numărul morților a ajuns la ȘASE

113
Încă un deces după atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca. Numărul morților a ajuns la ȘASE - atacspitalulsapoca11-1566810987.jpg

Articole recomandate

Încă un pacient rănit în atacul de la Spitalul de Psihiatrie Săpoca a murit luni dimineață la Spitalul Universitar de Urgență București, potrivit unui anunț al Ministerului Sănătății. 


"MS a fost informat că una dintre victimele agresiunii de la Spitalul Săpoca, internată la Spitalul Universitar de Urgență București, a decedat în această dimineață. Numărul deceselor se ridică, astfel, la 6. Pacienta avea 79 de ani și suferise o intervenție chirurgicală complexă, pe toată perioada tratamentului a fost în stare gravă, intubată, instabilă hemodinamic, ventilată mecanic", precizează MS.

Conform sursei citate, cealaltă pacientă internată în Spitalul Universitar este, de săptămâna trecută, transferată în Secția de neurochirurgie, în stare stabilă.

Starea pacientului internat la Spitalul Floreasca se menține gravă, subliniază MS. Cu toate că sedarea a fost oprită, coma nu s-a superficializat. Prezintă pusee severe de hipertensiune arterială și stări febrile. Prin lipsa de progres clinic, șansele pacientului scad progresiv, arată sursa citată.

La Spitalul Sf. Pantelimon, pacientul care suferise intervenția chirurgicală este în continuare intubat, în comă profundă, grav, iar pacienta internată aici a fost transferată vineri la Spitalul Județean Buzău - Secția Neurologie.

În Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar au rămas internați trei pacienți: o pacientă de 62 de ani este programată luni pentru intervenție chirurgicală, o altă pacientă de 83 de ani are o evoluție pozitivă, anemia a fost corectată, iar în cursul săptămânii este posibil să fie transferată înapoi la Buzău, precum și un pacient în vârstă de 60 de ani care are o evoluție pozitivă, în tratament convențional, e încă deschisă opțiunea pentru soluția chirurgicală, precizează MS.

Șase pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca au murit și alți șapte sunt internați în mai multe spitale din București după ce un bărbat în vârstă de 38 de ani, pacient al Spitalului din Săpoca, i-a atacat cu un stativ de perfuzii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.972 secunde