Încă un lot de jucării, confiscat în PTF Constanța Sud Agigea

103
Încă un lot de jucării, confiscat în PTF Constanța Sud Agigea - jucarii-1383129984.jpg

Articole de la același autor

În trei containere sosite în PTF Constanța Sud Agigea din China au fost descoperite, ieri, aproape 12.000 jucării, susceptibile a fi contrafăcute.

Marți, în intervalul orar 9.30-13.00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanța Sud Agigea, controlul a trei containere sosite din China pe adresa unor societăți comerciale cu sediul București.

În urma controlului au fost identificate 9.200 jucării (păpuși, mașinuțe cu baterii și seturi figurine din plastic), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 1.319.000 lei și 2.520 jucării (seturi figurine din plastic) nedeclarate, valoarea aproximativă a bunurilor în plus față de marfa declarată, fiind de 177.000 lei.

Marfa, care purta semnele distinctive ale unor mărci cunoscute, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.

Polițiștii de frontieră au întocmit administratorilor societăților comerciale în cauză, doi cetățeni chinezi și unul român, cu vârste între 27 și 41 ani, cu reședințele, respectiv domiciliul, în București, dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", respectiv "folosire de acte nereale față de autoritatea vamală".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 August 2013
Stire din Eveniment : Marfă confiscată de Garda de Coastă
Pagina a fost generata in 0.6154 secunde