Încă un pacient din salonul ATI de la Piatra Neamț a murit. Bilanțul incendiului a ajuns la 11 decese

210
Încă un pacient din salonul ATI de la Piatra Neamț a murit. Bilanțul incendiului a ajuns la 11 decese - foc-1605701647.jpg

Articole recomandate

Bilanţul tragediei de la Piatra Neamţ a ajuns la 11 persoane decedate, după ce unul dintre cei șase pacienţi transferați la Spitalul din Leţcani a murit. Este vorba de o femeie în vârstă de 72 de ani, care avea multiple comorbidități.


Cei șase pacienți, inclusiv femeia care a decedat, au fost salvați din al doilea salon ATI al spitalului, după ce un incediu a izbucnit în seara zilei de sâmbătă, 15 noiembrie. Zece persoane au murit atunci, iar medicul de gardă care a încercat să-i salveze are arsuri pe mare parte din suprafața corpului și a fost transferat într-un spital din Belgia. 


Potrivit managerului spitalului Lețcani, Carmen Dorobăț, ceilalți cinci bolnavi sunt în stare critică. 


"Femeia care a decedat avea 72 de ani și avea numeroase afecțiuni. Din păcate, și ceilalți pacienți sunt în stare gravă, facem tot posibilul ca starea lor de sănătate să se amelioreze", a declarat la Digi24, Carmen Dorobăț. 


11 pacienți care erau bolnavi de COVID și erau intubați au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, potrivit celui mai nou bilanț. Alte șase persoane, între care un medic care a suferit arsuri extinse, sunt în stare gravă. Încă trei cadre medicale, un medic și două asistente, au primit îngrijiri pentru arsuri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6824 secunde