Încă un tirist român oprit în Europa! Nu avea nici măcar permis de conducere…

1742
Încă un tirist român oprit în Europa! Nu avea nici măcar permis de conducere… - dddd-1583399233.jpg

Articole recomandate

Caz bizar în Germania. Miercuri seara, în jurul orei 18:30, polițiștii au oprit un camion înmatriculat în România pe raza localității Untersiemau din districtul Coburg, pentru ceea ce trebuia să fie o verificare de rutină, din cauza faptului că plăcuța din față lipsea. Nu mică le-a fost mirarea agenților atunci când au descoperit că bărbatul de la volan, un român de 46 de ani, circula fără niciun act valabil. Mai exact, nu avea asupra lui un permis de conducere, scriu jurnaliștii de la frankenpost.de, pentru că nu deținuse vreodată unul.

Mai mult, tahograful nu era instalat în cabină, iar mai multe canistre, scaune și paleți erau amplasați neregulamentar. La o verificare și mai atentă, polițiștii au descoperit că bărbatul circulase cu peste 110 kilometri la oră chiar înainte de a fi oprit, deși viteza maximă admisă era de 80 de kilometri. Despre timpii de odihnă nici nu s-a putut discuta, deoarece bărbatul nu avea nicio urmă de document.

Din toate aceste motive, cursa românului către Franța a fost oprită imediat, iar acesta a fost nevoit să plătească o amendă de câteva mii de euro, relatează Observator.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4148 secunde