Concurs Încălțăminte contrafăcută în port

329

Articole de la același autor

Marți, 11 martie a.c., polițiștii de la Transporturi, împreună cu inspectorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud, au efectuat un control fizic vamal al mărfurilor dintr-un container, cu sigiliu de origine intact, care a sosit în portul Constanța la bordul unei nave, la data de 21 ianuarie 2008. Expeditor figurează Guangdong Light Industry Trade Co. Ltd. China, iar la rubrica destinatar era trecută o firmă din Fetești.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, subcomisar Cerasela Miron, containerul, având ca țară de origine China, a fost selectat în baza analizei de risc, având trecute în declarația de cargomanifest colete conținând încălțăminte.
La controlul fizic total au fost identificate și reținute următoarele bunuri: 100 de perechi de încălțăminte din înlocuitor inscripționate Armani, 85 de perechi încălțăminte inscripționate Chanel, 325 perechi inscripționate Versace, 150 perechi Prada, 40 de perechi Hugo Boss, 245 perechi Gucci, toate în valoare în vamă de 79.850 de euro. Mărfurile au fost confiscate, ele fiind susceptibile de a fi contrafăcute.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1699 secunde