Incendiatorul fostului șef al Poliției din Bărăganu rămâne cu pedeapsa de opt ani și jumătate de închisoare

608
Incendiatorul fostului șef al Poliției din Bărăganu rămâne cu pedeapsa de opt ani și jumătate de închisoare - 5821cfe0ecdefc2fb0734670b67ee796.jpg
Ieri, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au respins apelul declarat de inculpatul Mihai Feraru, condamnat de Tribunal la opt ani și jumătate de închisoare pentru că l-a incendiat pe șeful postului de Poliție din Bărăganu, Cristian Fotu. Hotărârea mai poate fi atacată cu recurs, la Înalta Curte de Casație și Justiție.
Totul s-a întâmplat în luna februarie 2007. Mihai Feraru se afla la discoteca din Bărăganu și a avut un conflict cu un sătean. Șeful de post, Cristian Fotu, l-a amendat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Supărat că polițistul l-a sancționat, Feraru a decis să-i dea acestuia o lecție. S-a dus la un autoturism parcat în fața discotecii din localitate, a scos benzină din rezervor și s-a întors în local. L-a scos pe agentul șef Fotu afară, a aruncat benzina asupra sa, după care i-a dat foc cu ajutorul unei brichete. Imediat, uniforma poli-țistului a fost cuprinsă de flăcări. Speriat, acesta a încercat să se dezbrace de hainele ce ardeau.
Potrivit anchetatorilor, în ajutorul bărbatului au sărit mai mulți localnici, care au asistat la întregul conflict. În urma incidentului, agentul șef din Bărăganu a suferit arsuri severe, în special pe mâini și gât, și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În scurt timp, agresorul a fost reținut și s-a decis judecarea lui în stare de libertate. El susține, în apărare, că polițistul Fotu nu este imparțial și îl amendează numai pe el, iar pe alții care fac scandaluri ca acela în care a fost el implicat, îi iartă. De aceea a luat decizia de a-i da o lecție, dar a afirmat că agentul șef nu a suferit arsuri prea mari, iar cea de pe față a fost superficială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9417 secunde