Incendiu Colectiv / Cristian Popescu Piedone vrea să scape de arestul preventiv

90
Incendiu Colectiv / Cristian Popescu Piedone vrea să scape de arestul preventiv - cristianpopescupiedone-1447226515.jpg

Articole recomandate

Cristian Popescu Piedone, primarul demisionar al Sectorului 4, vrea să scape de arestul preventiv. El va încerca miercuri să-i convingă pe magistrații Curții de Apel că este bolnav și va pleda pentru o măsura mai blândă, informează B1.ro.


Fostul primar a fost arestat preventiv pe 7 noiembrie, în urma unei decizii a Tribunalului București. Piedone este acuzat de abuz în serviciu și fals intelectual, în dosarul tragediei din clubul Colectiv.

Împreună cu primarul, au fost arestate preventiv două funcționare în cadrul Primăriei Sector 4. Este vorba despre Aurelia Iofciu, șef Șerviciu autorizări comerciale, și Luminița Larisa Ganea, funcționar în cadrul aceluiași serviciu. Cele două sunt acuzate de complicitate la abuz în serviciu.

Cei trei susțin că nu sunt singurii responsabili pentru tragedia de pe 30 octombrie, astfel că le cer judecătorilor o măsură mai blândă.

De arestul preventiv au dorit să scape și cei trei patroni ai clubului Colectiv. Instanța a decis însă marți, ca aceștia să rămână în continuare în spatele gratiilor, decizia judecătorilor fiind definitivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Aprilie 2013
Stire din Monden : Fiul lui Piedone a spus "Da!"
Pagina a fost generata in 0.2284 secunde