INCENDIU DE AMPLOARE! Peste 80 de persoane se luptă cu flăcările

358
INCENDIU DE AMPLOARE! Peste 80 de persoane se luptă cu flăcările - flacari52340500-1525330115.jpg

Articole recomandate

Circa 80 de persoane, pompieri, jandarmi montani, localnici intervin, joi, pentru a stinge un incendiu care se manifestă pe o suprafață de un hectar de vegetație uscată, lăstăriș și puiet de rășinoase, și care se poate extinde la fondul forestier din satul Greșu, comuna Tulnici, din județul Vrancea.

Potrivit ISU Vrancea, incendiul a fost anunțat în timpul nopții de miercuri spre joi și există riscul să se extindă la fondul forestier.

"A fost anunțat un incendiu de vegetație uscată, cu posibilitate de propagare la fondul forestier în sat Greșu, com. Tulnici, într-o zonă greu accesibilă. Pentru stingerea incendiului care se manifestă pe o suprafață de aproximativ un hectar de vegetație uscată, lăstăriș și puiet de rășinoase intervin Stația de Pompieri Vidra cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă, precum și Grupa Operativă a inspectoratului cu o autospecială de primă intervenție și comandă", anunță ISU Vrancea.

Pentru stingerea incendiului intervin și pompierii SVSU Tulnici, Obștea Tulnici, localnici, polițiști și jandarmi montani, în total în jur de 80 de persoane.

ISU Vrancea a mai transmis că incendiul este localizat și se lucrează la lichidarea acestuia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2403 secunde