Incendiu de proporții la Tulcea. Peste 800 de metri pătrați dintr-un depozit au ars

125
Incendiu de proporții la Tulcea. Peste 800 de metri pătrați dintr-un depozit au ars - isu58067500-1556606614.jpg
UPDATE 8.00:  Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza unui scurtcircuit electric, a anunțat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Delta.


UPDATE 23.00: "Am reușit să localizăm incendiul, la această oră mai sunt câteva focare, intervenim cu 9 autospeciale, așteptăm sprijin de la ISU Constanța cu două autospeciale, și alte două de la Brăila. Este o suprafața destul de mare, nu putem estima încă valoarea pagubelor", a declarat Florentin Daciu, purtător de cuvânt ISU Tulcea. 


Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Delta" Tulcea au anunțat că la fața locului acționează 40 de pompieri militari cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară, o autospecială de descarcerare grea, o ambulanță SMURD, precum și trei autospeciale de stingere cu apă de la Serviciul privat pentru Situații de Urgență ALUM și de la șantierul naval.


Conform aceleiași surse, intervenția este în desfășurare și nu s-au înregistrat victime. Incendiul, a cărui cauză nu este cunoscută, se manifestă pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați, pe două niveluri ale clădirii. 


"În depozit sunt materiale combustibile", anunță ISU Tulcea.


Incendiu puternic la Tulcea! Aproximativ o sută de pompieri militari și civili s-au chinuit toată noaptea să stingă flăcările izbucnite luni după-amiază la cel mai mare depozit de mărfuri generale din județ. Din păcate, efortul lor a fost zadarnic, pentru că totul s-a transformat în scrum. Deși arderea a fost generalizată, nu au existat victime. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0201 secunde