Incendiu devastator în județul Constanța. Pompierii s-au luptat cu focul șapte ore

233
Incendiu devastator în județul Constanța. Pompierii s-au luptat cu focul șapte ore - incendiudevastatorjudetulconstan-1410196146.jpg

Articole de la același autor

Mai bine de șapte ore a durat stingerea unui incendiu care a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, într-o fermă din localitatea constănțeană Ciobanu. Apelul la Serviciul unic de urgență 112 a fost dat în jurul orei 3,00, când localnicii au văzut cum cerul s-a luminat. Printre primii ajunși la fața locului a fost și primarul comunei, Tudorel Gurgu, căci incendiul a izbucnit în ferma unui nepot. "Am venit de la o nuntă când am văzut incendiul. A izbucnit pe proprietatea unui nepot, fiul surorii mele. A început și el să-și construiască un grajd și s-a întâmplat nenorocirea! În doar zece minute flăcările au mistuit tone de lucernă", a povestit primarul Tudorel Gurgu.

La fața locului au ajuns trei autospeciale de la unitatea de pompieri din Hârșova, iar stingerea incendiului a durat ore bune. Ieri, la ora 10,00, militarii încă erau la fața locului și răscoleau paiele pentru a se asigura că focul nu va reizbucni. Paguba creată este însă însemnată. Focul a distrus peste 400 de tone de lucernă.

Militarii au demarat o anchetă pentru a stabili cauza incendiului. Oamenii din localitate și inclusiv primarul susțin că, cel mai probabil, focul a fost pus. "Noi bănuim și cine a fost, dar trebuie să lăsăm Justiția să-și facă datoria", a subliniat edilul local.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : Autoturism în flăcări, în Techirghiol
Duminică, 24 August 2014
Stire din Eveniment : Arde o mașină în Constanța
Marţi, 12 August 2014
Stire din Eveniment : Incendiu în Constanța
Pagina a fost generata in 0.6005 secunde