Incendiu devastator în Peninsulă / Galerie FOTO

305

Articole de la același autor

Mai bine de patru ore s-au luptat pompierii constănțeni să stingă un incendiu izbucnit într-o clădire părăsită din Zona Peninsulară. Ieri, în jurul orei 13,30, un apel la Serviciul unic de urgență 112 anunța că, în imobilul de la numărul 19, de pe strada Traian, din apropierea Colegiului Național "Mihai Eminescu", a izbucnit un incendiu. 
Patru autospeciale ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au ajuns la fața locului, iar militarii s-au străduit ore bune să lichideze focul, sub privirile speriate ale localnicilor din zonă. Clădirile din zonă sunt vechi, iar pericolul cel mare era că, în orice moment, focul putea să cuprindă și imobilele învecinate. Iar de ceea ce le-a fost teamă, nu au scăpat! În ciuda intervenției rapide și considerabile a pompierilor, flăcările s-au extins și la clădirea învecinată, spre disperarea proprietarului. 
În cele din urmă, militarii au reușit să stingă incendiul. Cât privește motivele pentru care a izbucnit, oamenii din zonă cred că de vină ar fi un om al străzii, care obișnuia să se adăpostească în clădirea de la nr. 19. De altfel, unul dintre vecini a susținut chiar că l-ar fi văzut părăsind clădirea, înainte să se vadă flăcările. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Februarie 2014
Stire din Eveniment : UPDATE / INCENDIU în CONSTANȚA!
Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Mort în incendiu, în Constanța
Pagina a fost generata in 1.4113 secunde