Incendiu pus de o femeie geloasă, stins de primarul din Mihai Viteazu

310
Incendiu pus de o femeie geloasă, stins de primarul din Mihai Viteazu - 25octombrieincendiustinsprimar-1351154586.jpg

Primarul din Mihai Viteazu, Gheorghe Grameni, și încă patru tractoriști s-au luptat azi noapte câteva ore bune să stingă un incendiu.


"Focul a fost pus undeva după înserat, în curtea unui localnic, Florian Udrea. Bărbatul acesta are o amantă, Ileana Preda, nevasta unui vecin din zonă. Cei doi amanți au bătut până nu au mai putut și s-au luat la ceartă, iar ea, supărată, a dat foc căpiței cu fân pe care bărbatul o strânsese pentru animale", a afirmat primarul cu privire la împrejurările în care a izbucnit incendiul.
Flăcările s-au extins cu repeziciune, iar vecinii au sunat la Serviciul 112 pentru a cere sprijinul pompierilor.

 "Am fost anunțați și noi și am plecat cu patru tractoriști, cu o vidanjă a primăriei, pe care o ținem în permanență încărcată cu apă. Am sunat și la Inspectoratul pentru Situații de Urgență să nu mai vină, pentru că ne descurcăm să stingem noi", a continuat primarul.


Aproape trei ore s-au luptat localnicii cu flăcările ce amenințau să se extindă și la casa din apropiere. În acest timp, piromana supărată, Ileana Preda, țipa din toți rărunchii la vecini: "Ce vă doare pe voi? Eu am dat foc, eu răspund!". Și într-adevăr, va răspunde, în această dimineață fiind chemată la sediul de poliție pentru audieri.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Fun : Incendiu cu discriminare
Pagina a fost generata in 0.4412 secunde