Începe nebunia pe litoral. Evită aglomerațiile infernale! Care sunt RUTELE OCOLITOARE mai puțin circulate

896
1
Începe nebunia pe litoral. Evită aglomerațiile infernale! Care sunt RUTELE OCOLITOARE mai puțin circulate - autostrada110-1372259320.jpg

Articole de la același autor

Traficul rutier a început să se intensifice pe drumurile către litoral. Tocmai din această cauză, polițiștii rutieri constănțeni îi sfătuiesc pe turiști să respecte regulile de circulație și, dacă drumul devine aglomerat, să folosească rutele ocolitoare. 


Șoferii care pleacă la mare, mai ales la sfârșit de săptămână se pot aștepta la aglomerație pe principalele rute. Din acest motiv, rutieriștii constănțeni au pregătit o listă cu variante ocolitoare, pentru a fluidiza traficul și a nu se crea blocaje. "Rutele ocolitoare sunt făcute pentru cazul în care se produce un eveniment rutier pe autostradă și este nevoie de devierea tra-ficului", precizează Ciprian Sobaru, șeful Serviciului Rutier Constanța. 


Cum facem să nu rămânem blocați în trafic 


Rutele ocolitoare propuse de polițiștii rutieri implică deplasarea șoferilor pe drumurile județene din Constanța. Însă rutieriștii afirmă că acestea sunt bune și practicabile. 
"Variantele ocolitoare au fost ve-rificate de Poliție, sunt practicabile și, de asemenea, există și indi-catoare de orientare", spune Ciprian Sobaru. 
Variantele de ocolire, în situația în care Autostrada Soarelui este mult prea aglomerată, sunt: A2 - km 160, DN22C - Medgidia - Murfatlar - DN3 - Constanța; A2 - km 160, DN22C - DJ223 - Cochirleni - Rasova - Ion Corvin - DN3 - Murfatlar - Constanța sau Ion Corvin - DN3 - Deleni - DJ307 - Șipote - DJ391A - Viroaga - DJ391 - Negru Vodă - Albești - Mangalia; A2 - km 160, DN22C - Cernavodă - DJ223 - To-palu - DN2A - Stupina - Mihail Kogăl-niceanu - Constanța; A2 - km 160, DN22C - Cernavodă - DJ223 - Topalu - DN2A - Hârșova - Pod Giurgeni. 


Care sunt cele mai aglomerate drumuri 


Polițiștii rutieri constănțeni spun că nu vor exista probleme în municipiul Constanța, ci doar în stațiunile de pe malul mării. Astfel, printre cele mai aglomerate zone se află stațiunile Mamaia și Eforie. Printre acțiunile pe care le vor desfășura, rutieriștii mărturisesc că se vor axa pe autobuzele de transport în comun. 


"Ne așteptăm la o creștere a valorilor de trafic în zilele de week-end, întrucât turismul pe litoralul românesc a devenit unul de week-end. Cele mai aglomerate drumuri sunt DN 39, mai ales în Agigea și Eforie și, de asemenea, stațiunea Mamaia. În municipiul Constanța nu vom avea probleme, pentru că aglomerația se compensează cu concediile oamenilor și cu faptul că elevii au vacanță. Vom avea în vedere și microbuzele și autobuzele de transport public de per-soane, în special cele care duc spre stațiunea Mamaia", afirmă polițistul. 


Comentează știrea

honda cbr fairing kit
2 iunie 2014
honda cbr fairing kit

The front blinkers are integrated into an aerodynamic fairing which not only reduces drag, but the fairing keeps the heat off the rider's legs. Recesses on the 19 litre fuel tank provide a tucked in riding position and combined with the upright handlebars and a broad urethane seat makes the Kawasaki Ninja 1000 a comfortable machine to ride long distances. honda cbr fairing kit http://hondacbrfairingkit.tripod.com

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.5165 secunde