Încerca să fugă din țară prin Portul Constanța

209

Articole de la același autor

Ofițerii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, împreună cu ofițerii Gărzii de Coastă, au acționat, miercuri seară, în Portul Constanța. Oamenii legii aveau informații că un individ care este condamnat și căutat la nivel național se ascunde pe o navă din port.

Elvin Abgeli este acuzat de comiterea de infracțiuni informatice și complicitate la spălare de bani, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de trei ani și două luni. Potrivit oamenilor legii, suspectul s-ar fi urcat la bordul navei pe 12 decembrie. Polițiștii au urcat la bordul unei ambarcațiuni MAI și au demarat operațiunea.

"La aproximativ două mile de coastă, în rada Portului Constanța, au abordat motonava, la bordul căreia a fost identificat condamnatul, care a fost preluat și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Acesta figura ca urmărit național și a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă pentru executarea pedepsei", au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1821 secunde