Încercau să iasă ilegal din România

80

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au interceptat un bărbat născut în fosta Iugoslavie și o femeie de cetățenie bulgară care intenționau să iasă ilegal din România, pe jos, cu scopul de a ajunge în Bulgaria.


În Ajunul Crăciunului, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au observat, în apropierea Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche, la doar câțiva metri de linia de frontieră, prin intermediul dispozitivului de termoviziune, două persoane care se deplasau, pe jos, spre Bulgaria. Persoanele în cauză au fost reținute în apropierea frontierei de stat și au fost conduse la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche pentru cercetări, deoarece nu își justificau prezența în zonă.


Deoarece cele două persoane, un bărbat și o femeie, nu vorbeau limba română, s-au efectuat verificări și s-a stabilit că bărbatul are vârsta de 24 ani și este născut în fosta Iugoslavie, în regiunea Kosovo, iar femeia este cetățean bulgar și are vârsta de 26 ani.

Cei doi intenționau să treacă fraudulos frontiera de stat deoarece bărbatul nu deține un document de trecere a frontierei de stat, iar scopul declarat era acela de a ajunge în Bulgaria.


Polițiștii de frontieră au întocmit actele premergătoare pentru săvârșirea infracțiunii de ieșire din țară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor, femeia va fi predată autorităților de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state, iar bărbatul va fi predat lucrătorilor Inspectoratului General pentru Imigrări.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4374 secunde