Concurs Închisoare cu suspendare pentru trafic cu peste un kilogram de hașiș

767
Închisoare cu suspendare pentru trafic cu peste un kilogram de hașiș - 1d483e416b68883baea929dadc5e5dd4.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au respins ca nefondat recursul declarat de procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța împotriva deciziei Curții de Apel Constanța care a dispus micșorarea de la cinci ani de închisoare cu executare la trei ani de închisoare cu suspendare condiționată în cazul lui Serghi Marian Hariuc, acuzat de comiterea infracțiunii de trafic de droguri. Decizia este definitivă.
Hariuc a fost judecat alături de Orlando Chipoancă, care a primit aceeași pedeapsă de la magistrații constănțeni, dar procurorii au criticat decizia acestora doar în ceea ce îl privește pe Hariuc.
Cei doi au fost prinși, la începutul lunii aprilie 2009, în timp ce voiau să vândă 1,2 kilograme de hașiș cu suma de 12.000 de euro.
Orlando Chipoancă, de 22 de ani, și Marian Serghi Hariuc, de 35 de ani, se întorceau din Germania, la bordul unui autoturism Opel, înmatriculat în această țară. Oamenii legii aveau informații că cei doi transportau droguri, astfel că au fost atent monitorizați încă de la intrarea în țară.
În momentul în care cei doi au ajuns în municipiul Constanța, polițiștii le-au făcut semn să tragă mașina pe dreapta.
În urma percheziției efectuate, oamenii legii au descoperit că o parte a drogurilor se afla ascunsă la bordul mașinii cu care tinerii se deplasau. De asemenea, o altă parte era ascunsă pe corpul unuia dintre ei, pachetul cu hașiș fiind lipit cu scotch.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3535 secunde