Incident la Colegiul de Arte "Regina Maria". O tânără a ajuns la spital

830
Incident la Colegiul de Arte

Articole de la același autor

O tânără în vârstă de 25 de ani, fostă elevă a Colegiului Național de Arte "Regina Maria", a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța cu traumatism cranio-cerebral, după ce a fost bătută de un alt elev al aceleiași unități de învățământ, în curtea școlii. Din acest motiv, polițiștii au declanșat o anchetă la fața locului, pentru a vedea în ce circumstanțe s-a petrecut incidentul și din ce cauză.

Pentru a elucida cazul, conducerea colegiului a pus la dispoziția oamenilor legii imaginile de pe camerele de supraveghere ale unității de învățământ, iar după vizionarea acestora, a fost identificat un adolescent care o lovește pe această tânără. Polițiștii au început cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. Până aseară, persoana vătămată nu depusese plângere, dar are termen trei luni s-o facă.

Potrivit directorului liceului, Sorina Eftimi, ieri, s-a dispus convocarea în regim de urgență a consiliului clasei din care face parte elevul, pentru stabilirea sancțiunilor ce urmează a fi aplicate conform legislației în vigoare.

"Din păcate, neavând cvorum suficient, întrucât majoritatea profesorilor se aflau la ore la acel moment, s-a apelat la comisia de violență, care va sta, astăzi, de vorbă cu copiii, dar și cu părinții lor, aceștia fiind minori. Referitor la acest elev, el a fost implicat mereu, de-a lungul timpului, în numeroase activități extrașcolare și concerte. Nu ne gândeam că ar putea declanșa un astfel de incident", a declarat, pentru "Cuget Liber", prof. Sorina Eftimi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5382 secunde