INCIDENTE la Mitingul Diasporei. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene: peste 20 de răniți

113
INCIDENTE la Mitingul Diasporei. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene: peste 20 de răniți - nucedamprotestonq26950800-1533912630.jpg

Articole recomandate

Românii din diaspora și cei care au rămas în țară își unesc forțele, la această oră, în Piața Victoriei, din Capitală, la Mitingul Diasporei. Anunțat pe diverse grupuri de pe rețelele de socializare încă de acum două luni, mii de români au anunțat că se întorc în țară pentru a lua parte la protest. Mitingul a debutat cu incidente, după ce manifestanții au vrut să forțeze intrarea în Guvern. Jandarmii au intervenit în forță, folosind și gaze lacrimogene. Cel puțin 20 de persoane au fost rănite. 


UPDATE - Cel puțin 24 de persoane au fost rănite, atât în rândul protestatarilor, cât și al jandarmilor, în urma îmbrâncelilor dintre manifestanții anti-PSD și forțele de ordine. Mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după folosirea gazelor lacrimogene.


Protestatarii au început să fluiere și să scandeze "Fără violență!".

Jandarmii încearcă să negocieze cu manifestanții. "Ce vină au oamenii mei, că vin la muncă?!", a spus un jandarm. protestatarilor.

Reprezentanții Jandarmeriei București au precizat, ulterior, într-un comunicat, că forțele de ordine au folosit spray-urile cu piper din dotare în momentul în care protestatarii din Piața Victoriei au început să arunce în agenți cu obiecte contondente.


Sursa text si foto: realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8468 secunde