INCREDIBIL! "După ce Dincă a fost arestat, mama fetei a fost sunată de un alt bărbat. I-a spus că fata e bine"

91225
INCREDIBIL!

Articole recomandate

Un alt bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei, vineri, atunci când Gheorghe Dincă se afla în custodia poliției, și i-a spus că fata se simte bine. Dezvăluirea a fost făcută de unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu.

Dezvăluire incredibilă făcută de Alexandru Cumpănașu, la Digi24, cu privire la modul de operare al lui Gheorghe Dincă. Acesta ar fi sunat rudele fetelor dispărute, pe mama Alexandrei, respectiv bunicul Luizei, pentru a le anunța că sunt bine și că se află în altă țară.

Unchiul Alexandrei a spus însă, duminică, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, că un alt bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei, vineri, atunci când suspectul principal se afla deja în custodia polițiștilor și nu ar mai fi avut acces la telefon, și i-a spus că fata ei se simte bine.

"E momentul unei perioade cumplite de închidere și de deschidere a alteia. Am trăit cu speranța și eu și vărul meu, soția lui și toți cei care suntem în familie, că trăiește. Iar incompetența unor oameni ai statului ne-a făcut să credem că poate trăiește. Din păcate, se pare că nu. Nu s-a găsit corpul, nu exista probă biologică, în afară de firele de păr și banda adezivă, dar așteptăm acum ultimele teste ADN cu prelevare de la părinți și de pe oase, pentru certitudinea de 100%", a spus unchiul fetei.

"Am ascultat ce vorbeați de modul de operare. A sunat-o și pe mama Alexandrei joi, dar a mai sunat un alt bărbat, după ce a fost arestat acesta, la 7:30. Nu putea spune verișoara dacă e același, pentru că era foarte tulburată, dar în același sens, că fata e bine și să-și vadă de treabă", a spus unchiul adolescentei, la Digi24.

"Chiar vineri dimineață la 7.30, iar el la 6 a fost reținut", a subliniat el. Întrebat dacă poate fi vorba de complici în acest caz, el a spus că "e deja o speculație".

"Nu mi-a spus nicio autoritate. Ori e un descreierat care a vrut să se joace cu mințile unor oameni în durere, ori sunt complici. Ca părere personală, sunt convins că nu a fost singur", a mai declarat Cumpănașu.

Mama Alexandrei a fost sunată joi, la circa două ore după ce adolescenta a sunat de trei ori la 112 pentru a spune că a fost sechestrată și violată, de un bărbat despre care se crede că a fost Gheorghe Dincă. Bărbat s-a recomandat drept "ginere" și că urmează ca fata să plece în Belgia.

Sursa: digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3284 secunde