Video Incredibil până unde s-a ajuns! Bătăi și înjurături între elevi și o profesoară. VIDEO

869
5
Incredibil până unde s-a ajuns! Bătăi și înjurături între elevi și o profesoară. VIDEO - scandalscoala87554900-1477031881.jpg

Articole recomandate

Scandal cu țipete, înjurături și bătăi între elevi și o profesoară, la o școală din Dâmbovița. Elevii urlă în timpul orei și o sfidează pe femeie. La un moment dat, profesoara și-a ieșit din fire și l-a scos pe unul dintre adolscenți din clasă, în palme. 

Un elev a filmat cu telefonul scene revoltătoare, în care o profesoară este total depășită de situație și răspunde violenței verbale a tinerilor, cu violență fizică, potrivit gazetadambovitei.ro.

Copiii țipă la profesoară, îi vorbesc urât și o umilesc prin comportament, iar ea nu îi poate disciplina. La un moment dat, pe imagini se vede cum profesoara începe să lovească unul din elevi, alergându-l prin sala de clasă.

Recent, la Târgoviște, un alt profesor a fost filmat când îi jignea pe elevi, dar și pe colegii profesori.



Comentează știrea

Toni
21 octombrie 2016
Bataie in clasa

Nu inteleg cum se face ca intotdeauna profesorii sunt aratati intr-o lumina proasta cand de fapt cei vinovati sunt elevii indisciplinati care nu au pic de bun simt,sunt obraznici,nesimtiti,plini de tupeu,nu au pic de respect fata de profesori,vorbesc urat si se comporta mai rau decat animalele.Inainte exista legea bunului simt,democratia a reusit sa o anuleze !Generatiile actuale de copii sunt compromise,sunt scapate din mana,nici macar parintii nu-i mai pot stapani.Generatii de derbedei !!!

Cris
21 octombrie 2016
Profesor versus elev

Poate si unii profesorii or fi deplasati ,ca vedem atatea cazuri la televizor,dar nici cu copiii din zoua de azi nu imi e rusine.....sa nu reuseasca un profesor sa puna la punct un elev ..e grava situatia.....

Cris
21 octombrie 2016
Profesor versus elev

Ziua..ma scuzati...

Cineva
21 octombrie 2016
Vai de tara asta cu asa specimene

Tb sa.i spargi moaca jegosului ala mic..cum dracu sa tipe un puber asa la un om mare si sa nu pateasca nimic?in ce tara civilizata au voie copiii cu telefoane la ei?in niciuna..doar in Romania.tara cu nivel de educatie 0,unde maneaua si tiganismele reprezinta cea mai buna educatie..scarba.ce sa educi la puberii astia.plini de ifose si figuri?daca ei nu stiu ce e aia respect pentru un om mai mare,in primul rand,atunci despre ce vbm?

Ismailviabrussel
22 octombrie 2016
Democrație.

Sistemul di an vatamant a ajuns la pământ din cauza de prea multă democrație , sărăcie uni nu se mai controlează corupție și etc.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9352 secunde