INCREDIBIL! Și-a ucis soția din cauza unor... sms-uri

504
1
INCREDIBIL! Și-a ucis soția din cauza unor... sms-uri - textmessage-1318343934.jpg
O femeie de 40 de ani din Argeș a murit, astăzi, după ce a fost bătută crunt de către soțul ei, iar primele cercetări ale polițiștilor arată că bărbatul ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei, acesta primind SMS-uri prin care era anunțat că femeia îl înșală când el este la serviciu.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Argeș, bărbatul din comuna argeșeană Căldăraru este acuzat de lovituri cauzatoare de moarte și riscă, dacă va fi găsit vinovat, o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare.

"Bărbatul a fost adus la audieri, cazul fiind preluat de către procurorul criminalist care urmează să stabilească împrejurările în care a avut loc incidentul. Ancheta este în curs de desfășurare", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Argeș, comisar-șef Dănuț Dinu, citat de Mediafax.

Potrivit rudelor, bărbatul ar fi făcut o criză de gelozie după ce ar fi primit mai multe mesaje pe telefonul mobil în care era anunțat că soția îl înșală.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță Argeș ajuns la fața locului a constatat că femeia avea multiple urme de violență pe corp.

Bărbatul este audiat de procurori, iar aceștia vor decide dacă vor emite ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele agresorului.

Comentează știrea

Mariana
12 octombrie 2011
Doar 15 ani inchisoare ptr omor?

Un alt tampit, care-si inchipuie ca sotia este proprietatea lui!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Octombrie 2011
Stire din Eveniment : "Băiatul nostru nu este un criminal!"
Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Crimă între frați
Miercuri, 21 Septembrie 2011
Stire din Fun : Mă iubești doar pentru haine?!
Pagina a fost generata in 0.4107 secunde