Individul care a bătut un polițist rămâne în libertate

230
1
Individul care a bătut un polițist rămâne în libertate - individulcareabatut-1436898536.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Tribunalului Constanța au respins, ieri după-amiază, contestația procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța în ceea ce privește cercetarea în stare de libertate a individului care a bătut un polițist. Completul de judecată a considerat, probabil, că Adrian-Cristian Hăloiu, de 39 de ani, din Constanța, nu este un pericol public și poate fi cercetat sub control judiciar. 


Amintim că un polițist constănțean din cadrul Postului de Poliție Eforie a fost bătut, în plină stradă, de un individ recalcitrant, săptămâna trecută, în zona Casei de Cultură, la intersecția bulevardului 1 Decembrie 1918 cu strada București. Polițistul se afla în timpul liber, cu mașina personală. Totul a pornit de la faptul că agresorului i s-a părut că polițistul s-a apropiat prea mult de mașina lui în trafic. Hăloiu s-a supărat și a coborât din mașină, glonț către autoturismul polițistului. Pentru că acesta ar fi blocat ușile, bărbatul recalcitrant a spart geamul portierei și l-a lovit cu pumnii pe omul legii. Individul a plecat, însă a revenit, moment în care polițistul a ripostat cu un spray paralizant. La scene a asistat și soția polițistului, care este gravidă. 


Pe numele individului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.


Comentează știrea

astamate
15 iulie 2015
gengiz

fata de porc lasa ca ne ocupam de tine

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3383 secunde