Individul care l-a omorât și decapitat pe călugărul de la Ghindărești, trimis în judecată

243
Individul care l-a omorât și decapitat pe călugărul de la Ghindărești, trimis în judecată - criminalghindaresti1322047103-1333968902.jpg
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus, astăzi, trimiterea în judecată a lui Simion Ivan, de 50 de ani, cel care l-a omorât și apoi l-a decapitat pe călugărul de la Ghindăreti, pentru comiteterea infracțiunilor de omor deosebit de grav și profanare de morminte (în forma profanării unui cadavru).

În sarcina inculpatului se reține că, în noaptea de 18 spre 19 noiembrie 2011, i-a aplicat mai multe lovituri cu un ciocan în zona capului unui fost călugăr provocându-i acestuia moartea prin hemoragie meningo-cerebrală. Ca urmare a rănilor suferite victima a decedat. Intenționând să scape de fapta sa, Simion Ivan a decapitat cadavrul victimei, apoi a introdus corpul și capul într-un sac de rafie de culoare albă, pe care l-a abandonat în șanțul de scurgere a apei pluviale de pe strada Nucilor, din comuna Ghindărești, județul Constanța, la circa 50 m de locuința sa.

Pe parcursul urmăririi penale inculpatul a avut o atitudine sinceră și cooperantă și, potrivit propriilor declarații, a săvârșit fapta din cauza propunerilor indecente insistente pe care i le-a făcut victima după ce consumaseră împreună alcool. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 09 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : Băut și drogat la volan
Pagina a fost generata in 1.4051 secunde