INEDIT la Constanța / Și-a reclamat soțul pentru că a obligat-o la sex anal

5959
5
INEDIT la Constanța / Și-a reclamat soțul pentru că a obligat-o la sex anal - violanual-1329479982.jpg
Polițiștii din Cumpăna au primit o reclamație mai puțin obișnuită. O femeie de 32 de ani s-a prezentat, ieri după-amiază, la ora 16,00, la sediul Poliției reclamând că a fost victima unui viol. Femeia l-a incriminat pe soțul ei, spunând că bărbatul ar fi amenințat-o și a forțat-o să întrețină relații sexuale anale.

Pentru a stabili dacă sesizarea femeii se adeverește, polițiștii au stabilit ca în această dimineață să se deplaseze la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea unei expertize. În această dimineață, însă, femeia și-a retras plângerea, spunând că are doi copii cu acest bărbat și nu vrea ca ei să aibă se suferit.

Potrivit anchetatorilor, cei doi sunt căsătoriți și toată povestea a plecat de la o infidelitate a soțului, de profesie navigator. 

Comentează știrea

ANAListul
17 februarie 2012
Intrebare

Florentino,tu ai face reclamatie ?

Mishu
17 februarie 2012
Prima data e mai greu!

Aiurea , si-a retras plangerea din pricina copiilor !!! Prima data este mai greu cu modul asta de a face sex , dupa aceea o sa mai vrea !

admirator
22 februarie 2012
ce este complicat

in chestiile astea conjugale, este cum probeaza o sotie faptul ca a fost obligata? Cred ca,,, C.p. este gresit la acest capitol. Intre soti, nu ar trebui sa existe infractiunea de viol. Orice femeie se poate duce sa se plinga ca a fost obligata sa intretina relatii intime cu...sotul. Daca nu sunt urme de violenta fizica, de unde fortare? Pe linga faptul ca poate altul a fortat-o si ea reclama ... E de inteles ca nu sunt permise agresiunile in familie (nici nu erau; de nici un fel) dar violul asta... este aiurea. Fie ca viol clasic, fie perversiuni... Se pare ca legiuitorii nostri, din doritna de a fi pe placul iubitorilor de maidanezi si feministelor, fac tot mai multe prostii. Asa e cind sunt alesi toti prostii sau hotii (tertium non datur) ce vor sa fie "corecti politic". Pentru ca nu au nici pregatirea, nici experienta, nici demnitatea necesara unor astfel de posturi. Si atunci, ce le ramine de facut? Pozitia de sluj in fata unor structuri oculte straine. Fara sa inteleaga ce anume se cere si cum sa adapteze cerintele respective la traditiile noastre. Mai este un stat, in UE, cu legi atit de timpite ca ale noastre? Ma indoiesc...

dan
23 februarie 2012
anal

cred ca ia placut ;)

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 17 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Amicul i-a furat laptopul din casă
Pagina a fost generata in 1.5211 secunde