Infanteriștii marini la ceas aniversar

264
1

Articole de la același autor

Batalionul 307 Infanterie Marină de la Babadag a organizat festivitatea prilejuită de aniversarea a 75 de ani de ani de la înființare. 


Batalionul 307 Infanterie Marină contribuie la asigurarea securității țării noastre în zona Deltei Dunării și în zona lagunară, prin supravegherea și protecția căilor de comunicații navale fluviale. Organizarea, mediul de acțiune și specificul amfibiu al misiunilor Batalionului 307 Infanterie Marină îi conferă acestei structuri un caracter de unicitate, atât în Forțele Navale cât și în Armata României. 


Încă din perioada de preaderare, subunități de pușcași marini au participat la exerciții multinaționale comune cu structuri similare din NATO, iar în perioada 2008-2009 două companii de infanterie marină au participat la misiunea forței multinaționale de menținere a păcii KFOR din Kosovo.


Comentează știrea

Roxana
3 aprilie 2015
Oferta de lucru

Cea mai buna oferta de lucru! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 03 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Infanteria Marină, la ceas aniversar
Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Pelerinajul anual la Babadag
Pagina a fost generata in 0.3905 secunde