Informația zilei despre copilul salvat după 11 ore de stat într-un puț

146
Informația zilei despre copilul salvat după 11 ore de stat într-un puț - 646x4041-1494409705.jpg

Articole recomandate

Copilul de nici doi ani care a stat aproape 11 ore blocat la 16 metri adâncime, după ce a căzut în puțul din curtea părinților săi va fi externat, azi, din spital. Micuțul și-a revenit spectaculos deși, pe când era adus cu elicopterul spre București, a suferit un atac de cord și a avut nevoie de resuscitare. 


Starea copilului este bună, mănâncă, se joacă, vorbește, iar astăzi va pleca acasă alături de tatăl său, au precizat medicii de la Spitalul "Grigore Alexandrescu". Cel mic a stat în spital timp de două săptămâni, dintre care 48 de ore a fost ventilat mecanic.

Medicii i-au făcut băiatului un control neurologic și au stabilit că acesta nu a suferit leziuni în urma stopului cardiac pe care l-a făcut în ambulanță, când era transportat de la aeroport la spital.

Copilul a căzut în puțul din curtea casei din localitatea Balta Sărată, județul Teleorman și a rămas blocat la aproximativ 16 metri adâncime, fiind scos după mai bine de zece ore de către echipele de intervenție. După ce i-au acordat îngrijiri medicale la fața locului, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD și transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4787 secunde