INFOTRAFIC / Ce șosele sunt deschise traficului rutier

39
INFOTRAFIC / Ce șosele sunt deschise traficului rutier - infotrafic-1420045542.jpg

Articole de la același autor

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la ora 13,00, în județul Tulcea a fost ridicată restricția pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN22 Tulcea - Babadag și pe DN22A Cataloi - Topolog.
Pe celelalte sectoare ale drumurilor naționale din județ (DN22 Smârdan — Tulcea, DN22D Măcin — Horia, DN22E Garvăn — I.C.Brătianu și DN22F Izvoarele — Nalbant, restricția pentru traficul greu se menține.
A fost redeschis DN11A Podu Turcului — Bârlad, deocamdată pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone, întrucât a viscolit puternic, zăpada fiind troienită. Pe DN24A Huși — Murgeni se circulă cu restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.
Încă este închis, în urma ninsorii abundente și a viscolului, DN24D Tulucești — Vârlezi (jud. Galați).
La ora 13:15, pe autostrada A2 București — Constanța vântul bate cu putere, spulberând zăpada de pe câmp pe partea carosabilă, formând suluri, mai ales pe porțiunea cuprinsă între kilometrii 45 și 105. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.
Este necesar să se mărească distanța între autovehicule și să se ruleze cu viteză redusă, porțiunile de carosabil uscat alternând cu altele acoperite cu zăpadă. Sunt obligatorii anvelopele de iarnă. Întrucât acest fenomen se semnalează și pe alte drumuri naționale din sud-estul țării, le recomandăm conducătorilor auto să-și doteze autovehiculele cu lanțuri antiderapante și lopată.
Pe DN1 București — Brașov circulația a crescut în intensitate, desfășurându-se ușor îngreunat în zonele Bușteni și Sinaia.
Mare atenție! În unele zone porțiunile de carosabil uscat pot alterna cu altele acoperite cu gheață sau zăpadă!


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4132 secunde