Infotrafic: Circulație intensă pe DN 1. Se așteaptă valori mari ale traficului și pe A2

128
Infotrafic: Circulație intensă pe DN 1. Se așteaptă valori mari ale traficului și pe A2 - a2-1593776400.jpg

Articole recomandate

Traficul rutier s-a intensificat, vineri după-amiază, pe DN 1, pe sensul de mers către stațiunile de pe Valea Prahovei, autoritățile informând că se așteaptă la creșteri ale valorilor de trafic și pe autostrada A2 București-Constanța.


Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, între kilometrii 132 și 133, în stațiunea Bușteni, este coloană în mișcare (35-40 km/h ), dar și pe tronsonul cuprins între localitățile Posada și Comarnic (km. 104+ 500 de metri - 107) valorile de trafic sunt crescute și se circulă în coloană, cu viteză redusă.


Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, circulația se desfășoară în condiții normale, cu aproximativ 20 de autoturisme/minut, valorile de trafic fiind așteptate să crească în orele următoare, informează sursa citată.


"Polițiștii acționează în dispozitivul de siguranță rutieră pentru fluidizarea traficului atât pe raza tuturor stațiunilor montane de pe Valea Prahovei, cât și pe Autostrada Soarelui. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de drum, să respecte indicațiile polițiștilor prezenți la fața locului pentru fluidizarea circulației și să manifeste o conduită preventivă în trafic", se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4865 secunde