Infracțiuni constatate de jandarmii constănțeni în ultima lună

1065
În perioada 01-29 ianuarie 2013, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța, au întocmit actele premergătoare necesare începerii urmăririi penale pentru 11 fapte de prostituție, prevăzute și pedepsite de art. 328 Cod Penal și 19 fapte de deținere de droguri pentru consum propriu, fără drept, prevăzute de art. 4 din legea. 143/2000. 

Exemple:

În data de 11 ianuarie, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța l-au depistat pe str. Pictor Nicolae Grigorescu, din mun. Constanța, pe M. I. ANDREI, de 21 de ani, din Constanța, în timp ce avea asupra sa șase pliculețe autosigilante din plastic transparent, conținând fragmente vegetale de culoare verde, precum și o cutiuță neagră care conținea foițe pentru confecționarea țigărilor artizanale.

În cauză au fost întocmite actele procedurale premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de ...deținerea de droguri pentru consum propriu, fără drept, dosarul întocmit fiind predat pe Secției 1 Poliție Constanța.

În data de 16 ianuarie, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța au depistat-o în stațiunea Mamaia, în parcarea de lângă Casino, pe S.R. RACHELI, de 21 de ani, din Tirgu Mureș, jud. Mureș, în timp ce întreținea raporturi sexuale contra sumei de 30 lei cu D.A., de 46 ani, din Constanța.

În data de 20 ianuarie a.c. jandarmii din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța au depistat-o pe b-dul Aurel Vlaicu, în spatele târgului săptămânal, pe I. NICOLETA, de 21 de ani, din Constanța în timp ce întreținea raporturi sexuale contra sumei de 50 lei cu C.N.R., de 43 ani, din jud. Harghita,.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare infracțiunii de prostituție, iar dosarele întocmite au fost predate Secției 2 Poliție Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3934 secunde