Infracţiuni rutiere la Constanţa. Copilă de 14 ani, prinsă la volan!

199
Infracţiuni rutiere la Constanţa. Copilă de 14 ani, prinsă la volan! - x-infractiuni-1702990753.jpg

Articole de la același autor

Şoferi beţi la volan, dar şi o minoră surprinsă conducând, sunt doar câteva dintre infracţiunile depistate de oamenii legii, în traficul din Constanţa.
 
„La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 20.15, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Pietrenilor din comuna Peștera s-a produs un accident rutier (tamponare).


Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 35 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi lovit gardul unui imobil. Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge”, informează Biroul de presă al Poliţiei Constanţa.
 
O zi mai târziu, polițiști din cadrul polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe D.N. 2A, în orașul Ovidiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Ulterior, a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


Copilă prinsă la volan!


O altă infracţiune constatată de oamenii legii s-a petrecut la data de 19 decembrie, în jurul orei 00.10, atunci când polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat o minoră, de 14 ani, care a condus un autoturism, pe D.J. 224, în comuna Tortoman, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6657 secunde