Infractori în miez de noapte! Cum se fură cu sacii, la Constanța

414

Articole de la același autor

 Patru bărbați au fost prinși de jandarmii constănțeni în timp ce furau zeci de kilograme de semințe de rapiță.

În miez de noapte, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, care patrula în zona conductelor de transport produse petroliere, a observat, pe malul drept al fluviului Dunărea, în apropiere de Cernavodă, patru bărbați care încărcau mai mulți saci de rafie într-o dubiță.

Se pare că și bărbații i-au zărit destul de repede pe oamenii legii, căci s-au și urcat de grabă în mașină, încercând să fugă. Ghinion însă, căci au fost interceptați și luați la întrebări despre activitățile desfășurate în zonă, la acea oră târzie.

După ce au bifat verificările necesare, jandarmii au făcut bilanțul: 31 de saci ce cântăreau mult peste 1.800 kg! Captura conținea semințe de rapiță și provenea exact de pe barjele care tranzitează zona mai sus menționată.

Așa cum prevede Codul Penal, jandarmii au întocmit proces verbal, iar cei patru bărbați, cu vârste cuprinse între 36 de ani și 49 de ani, au fost conduși la sediul Postului de Poliție Transporturi Navale Cernavodă, unde au fost predați cu tot cu materiale de probă.

Cercetările continuă în acest caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6134 secunde