Infractori urmăriți internațional, găsiți de polițiști

99
Infractori urmăriți internațional, găsiți de polițiști - 13februarieurmaritiinternational-1423830534.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au depistat, în urma schimbului de date și informații prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională, de la nivelul Poliției Române, trei persoane urmărite internațional de autoritățile judiciare din Franța, respectiv cele din Germania.

Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat, pe raza localităților Borănești și Alexeni, o femeie de 53 de ani, respectiv un bărbat de 38 de ani, urmăriți internațional.

Pe numele acestora, autoritățile judiciare franceze au emis mandate europene de arestare, fiind bănuiți de comiterea de infracțiuni contra proprietății, pe teritoriul Franței.

Cei în cauză vor fi prezentați magistraților Curții de Apel București, care vor dispune măsurile legale până la predarea către autoritățile franceze.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 37 de ani, din comuna Miloșești, pe numele căruia autoritățile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel București care va dispune cu privire la măsura legală până la predarea către autoritățile germane.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : SENATOR URMĂRIT PENAL
Miercuri, 13 August 2014
Stire din Eveniment : DAN ȘOVA, URMĂRIT PENAL
Pagina a fost generata in 0.3696 secunde