Instalație folosită pentru plantația de canabis, descoperită de polițiști

397
Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT, investighează activitatea infracțională a doi tineri, prinși în flagrant în timp ce încercau să comercializeze jumătate de kilogram de droguri de risc. Mai mult, la domiciliul unuia dintre ei, a fost descoperită o instalație artizanală folosită la cultura de canabis.
Adrian Tincu, de 24 de ani și Costel Blaga, de 36 de ani, ambii din comuna Cumpăna, Județul Constanța, au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă, în schimbul sumei de 4.000 de euro, aproximativ o jumătate de kilogram de canabis.
Ulterior, la domiciliul lui Blaga au mai fost găsite alte 50 de grame de canabis, plante de canabis, o instalație artizanală de iluminare și încălzire concepută special pentru creșterea plantei și o pungă de semințe de canabis, în greutate de șapte grame.
Cei doi tineri au fost prezentați instanței de judecată. Pe baza probelor administrate, magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 20 de zile. Ei sunt acuzați de cultivare și trafic de droguri de risc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Noiembrie 2010
Stire din Eveniment : Opriți masacrul de pe șosele!
Pagina a fost generata in 1.8134 secunde