INSTANTANEUL ZILEI / Reclamația unui constănțean: "Ne-au «încălecat» căutătorii în gunoaie!"

177
2
INSTANTANEUL ZILEI / Reclamația unui constănțean:

Articole de la același autor

Tot mai mulți constănțeni reclamă prezența persoanelor de etnie romă în ghenele de gunoi. "Nu se mai poate! Nici nu putem să ducem punga de gunoi că suntem asaltați de acești indivizi, care ne smulg pur și simplu gunoiul din mână și-l împrăștie pe jos. Ghenele au fost închise tocmai pentru a se păstra curățenia, pentru a nu mai fi gunoaie împrăștiate peste tot. Într-un oraș european, în 2013, ne-au încălecat căutătorii în gunoaie și nu are nimeni ce să le facă! ", ne-a semnalat Florian L., un locuitor de pe Bulevardul 1 Mai (Vechi). Fotografia pe care v-o prezentăm a fost făcută, astăzi, la ghenele de gunoi din spatele căminelor studențești de pe Bulevardul 1 Mai (Vechi).




Comentează știrea

anti-ciori
27 august 2013
solutie

Cand te duci si arunci gunoiul, ia si o bata cu tine, rupe niste mui, scoate cativa dinti si o sa vezi ca numai vin. Alta varianta nu ai cu astia

Nutu
27 august 2013
Gunoi

Va dati seama ca acesti oameni imprastie tot felul de boli mergand prin tot orasul si scormonind resturile aflate in putrefactie? Si ei folosesc bani, care mai apoi ajung si in mainile noastre, v-ati gandit la asta? Si merg si cu mijloacele de transport in comun, intra si prin unele magazine si pun mana pe paine etc. Nu vreau sa par ipohondru, dar acesti "gunoieri" sunt focare mobile de infectii si de boli.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Februarie 2012
Stire din Social : Instantaneul zilei
Pagina a fost generata in 0.4709 secunde