Instanțele de judecată au un nou portal pe care îl poți folosi și de pe mobil

201
Versiunea îmbunătățită a portalului instanțelor de judecată din România, care permite inclusiv accesarea site-ului de pe telefonul mobil, a fost lansată recent de Ministerul Justiției. Portalul lansat recent oferă noi posibilități de căutare rapidă a informațiilor și de regăsire a citațiilor făcute prin publicitate pentru persoanele cu domiciliul necunoscut. De asemenea, se facilitează obținerea informațiilor cuprinse în site și pentru persoanele cu dizabilități și se oferă acces programatic la datele din portal pentru persoanele și instituțiile interesate. 

Practic, motorul de căutare implementat permite regăsirea oricărei informații despre instanțe, ședințe, dosare, părți din dosare, precum și selectarea unor criterii multiple de căutare, ca de exemplu: numărul dosarului, numele părților din dosar, obiectul dosarului, instanța pe rolul căreia se află dosarul. Totodată, portalul prezintă arondarea localităților și a străzilor la instanțele din România și oferă posibilitatea de căutare după localitate, stradă, număr și cod poștal. 

Mai mult decât atât, noul portal oferă acces optimizat și de pe dispozitivele mobile (smartphone, tablete). Practic, orice persoană și/sau companie interesată să dezvolte servicii și aplicații pe baza datelor din portal le poate accesa printr-un serviciu web gratuit, având acces nerestricționat la date.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Vindea pește alterat  în Mangalia
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : A murit după ce a căzut de la balcon
Pagina a fost generata in 1.4133 secunde