Instructor sportiv, trimis în judecată! Racola minori și le propunea să întrețină relații sexuale

193
Instructor sportiv, trimis în judecată! Racola minori și le propunea să întrețină relații sexuale - catusearestshutterstock2-1517827638.jpg

Articole recomandate

Un instructor de la club sportiv din municipiul Bistrița a fost trimis în judecată de către procurori pentru racolare de minori în scopuri sexuale, după ce i-a trimis unui minor în vârstă de 12 ani mesaje indecente prin intermediul telefonului mobil, se arată în raportul de activitate pe luna ianuarie publicat pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Faptele s-ar fi petrecut, potrivit procurorilor, în luna iulie a anului trecut, când instructorul sportiv i-a trimis copilului de 12 ani sms-uri cu propuneri indecente, ulterior întâlnindu-se cu acesta și propunându-i inclusiv să întrețină relații sexuale.

Clubul sportiv de unde provine instructorul a primit din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, chiar în iulie 2017, o finanțare nerambursabilă în valoare de 10.000 lei pentru un proiect privind "afirmarea și promovarea juniorilor din fotbalul județean", scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.287 secunde