Interlopii Petrică Tomescu si Stila Sarafu, trimiși în judecată pentru o încăierare din 2006

1617
Procurorii constănțeni au dis-pus trimiterea în judecată a trei membri a lumii interlope constănțene, Doru Aita, Petrică Tomescu și Stila Sarafu, pentru comi-terea infracțiunii de vătămare corporală gravă.
Potrivit rechizitoriului, la data de 17 august 2006, Sali Usein a formulat plângere penală la organele de poliție, prin care a so-licitat efectuarea de cercetări pe-nale față de Doru Aita, Tomescu Petrică, Sîrbu Florin, Vanghelici Ionuț, Sarafu Stila și alte persoane, întrucât, în noaptea de 6 august 2006, în timp ce se afla în localul Cafe-Bar aparținând lui Aita Doru, a fost lovit și a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 50 - 55 de zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico-legal, durată ce a fost prelungită în urma reexaminării medico-legale la 70 de zile de îngrijiri medicale.
După administrarea tuturor probelor, audierea persoanelor implicate și confruntărilor dintre partea vătămată și martori, s-a dispus trimiterea în judecată doar a lui Aita, Tomescu și Sarafu.
Ieri, magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus amânarea dosarului, pentru data de 6 noiembrie, pentru ca inculpatul Stila Sarafu să primească o copie după rechizitoriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.379 secunde