Interlopul împușcat a refuzat să coopereze cu procurorii

2530
Interlopul împușcat a refuzat să coopereze cu procurorii - 680c464981bc91fb67d6aa936931dc86.jpg
Starea de sănătate a lui Giolacai Arsen, de 31 de ani, care a fost împușcat de o persoană necunos-cută, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Trocadero, din Constanța, este relativ bună.
Duminică seara, la Spitalul de Urgență Floreasca, din Capitală, el a fost supus unei intervenții chirurgicale, numai că cele două gloanțe nu au putut fi extrase din corpul său. Medicii au spus că starea lui a fost, inițial, critică, dar, ulterior, stabilizată.
În cursul acestei dimineți, el va fi supus altei intervenții chirurgicale.
În ceea ce privește mersul anchetei în vederea prinderii celor care au pus la cale asasinatul, procurorii, în pofida tuturor măsurilor întreprinse, bat pasul pe loc.

Camerele de luat vederi au surprins o siluetă
Procurorul criminalist Andrei Bodean, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, cel care are misiunea de a-l descoperi pe ata-cator, ne-a declarat, ieri, că imaginile video înregistrate de camerele supermarketului care se află în zonă nu îl ajută prea mult. "Nu se vede decât o siluetă, nu ne ajută mai deloc…" - ne-a declarat procurorul Bodean.
În ceea ce privește speculațiile privind diferența de calibru a gloanțelor care l-au străpuns pe Giolacai, care duceau la ipoteza că s-ar fi tras cu două arme și că ar fi fost doi atacatori, magistratul ne-a spus că este exclus așa ceva. "A fost un singur atacator și s-a tras cu un singur pistol. Diferența dintre gloanțe văzută, cu ocazia radio-grafiei, de medici poate fi cauzată de faptul că unul dintre gloanțe a spart geamul mașinii și abia apoi a ajuns în victimă. Acest lucru a putut duce la modificarea de formă a glonțului", ne-a spus Bodean.

"A refuzat să coopereze cu noi!"
De asemenea, procurorul ne-a declarat că ancheta este îngreunată și de faptul că Giolacai Arsen a refuzat să coopereze cu anche-tatorii, el nefiind de acord să dea prea multe informații în ceea ce privește atacatorul. "A refuzat să coopereze cu noi!", a spus Bodean.
Totodată, nu au existat martori la comiterea faptei, așa că procu-rorii caută, cel puțin deocamdată, acul în carul cu fân.
În ceea ce privește persoanele care ar putea fi bănuite că i-ar dori moartea lui Giolacai, anchetatorii știu prea bine că, dat fiind mediul în care acesta se învârte și anturajul său, lista de suspecți este destul de lungă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2921 secunde