Intervenție a jandarmilor montani în cazul a șase turiști care au cerut ajutor după ce s-au întâlnit cu o ursoaică în Bucegi

186
Intervenție a jandarmilor montani în cazul a șase turiști care au cerut ajutor după ce s-au întâlnit cu o ursoaică în Bucegi - bear-1534063058.jpg

Articole recomandate

Șase turiști care au urcat pe un traseu din Masivul Bucegi au cerut ajutorul autorităților, sâmbătă seară, după ce s-au întâlnt cu o ursoaică cu doi pui pe traseul dintre Poiana Coștilei și stațiunea Bușteni. Cei șase au fost coborâți în siguranță de către jandarmii montani, fără ca vreunul dintre ei să fie rănit.

Potrivit reprezentanților Inspectoratlui de Jandarmi Județean Prahova, jandarmii montani au intervenit, sâmbătă seară, în sprijinul unui grup de șase turiștii care au sunat la 112 după ce s-au întâlnt cu o ursoaică cu doi pui în timp ce se aflau pe munte și nu au mai putut continua traseul. Cei șase turiști, doi bărbați și patru femei din București, au fost găsiși și aduși în siguranță în stațiunea Bușteni, fără ca vreunul să fie rănit. Operațiunea a durat mai puțin de o oră.

Este al doilea astfel de incident petrecut în Masivul Bucegi în cursul acestei săptămâni. Jandarmii montani au recuperat, marți, de pe munte, cinci tineri care au fost fugăriți de o ursoaiă și care s-au salvat după ce și-au abandonat bagajele și au fugit. De asemeena, săptămâna aceasta doi turiști aau fost atacați de urs în timp ce se aflau în cort pe Valea Cerbului, în aprpierea stațiunii Bușteni, scrie News.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7938 secunde